maanantai 3. tammikuuta 2022

Tervetuloa vuosi 2022!

 

Niin se vaan alkaa tämäkin vuosi 2022 koronan kourissa, joten todennäköisesti poikkeusolosuhteissa tarvotaan alkanut kausikin. Onneksi raitista ilmaa riittää ja treenit jatkuu. 

Luottavaisin mielin suunnataan katseita kohti tulevaa...ja toivotaan helpotusta korona kiusaukseen ja hienoja suorituksia tuleviin kokeisiin koirakoiden kehittyessä. Mahdollisesti pari Virta -tarkastustakin siintää ohjelmassa. Niitä odotellessa treenataan, kouluttaudutaan, treenataan, kouluttaudutaan jne ;)

Treeniryhmien pyörimisen ohella tiedossa on ainakin ryhmänjohtajakoulutus helmikuussa ja hälyryhmäkoulutus maaliskuussa. Ja olisipa hienoa päästä osallistumaan ryhmäkatselmukseenkin. Innokkaita yhdityksen edustajia pitää kovasti jo peukkuja, että korona mahdollistaisi tämän hälytystehtävissä palvelevien pelastuskoirien ja pelastuskoiraohjaajien taitotason testaustapahtuman Porin suunnalla.

Hälytysryhmä, Pelastuskoirat Savonlinna, puolella hommat pyörii lähes entiseen malliin, hälytysryhmän muodostuessa Esekin jäsenistä. Uututena ohjelmistoon otettiin loppuvuodesta 2021 Ympäristö- ja Yhteistyötreenit, joissa harjoitellaan yhteistyön ja hauskanpidon varjolla tarvittavia taitoja ja vedetään päät pois puskista ja jalkaudutaan mahdollisesti hyvinkin erilaisiin ympäristöihin.

Tervetuloa v.2022, joukkomme on valmiina uuteen vuoteen pelastuskoiratoiminnan parissa, niin vanhojen kuin tuoreempienkin jäsenten kanssa. Ja uusia jäseniäkin mielellään otetaan matkaan mukaan.   

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti