maanantai 11. heinäkuuta 2022

Kuulumisia vuoden 2022 varrelta

Onpas se vuosi taas edennyt vauhdilla ja somepäivitykset eivät tahdo kestää ihan vauhdissa mukana. Runsaslumisen talven jälkeen lumista päästiin viimein huhti-toukokuussa eroon ja päästin aloittamaan maastokausi. 

Toukokuun loppupuolella nautittiin huippumaastoista ja mahtavasta treeniseurasta, kun leireiltiin Enonkosken metsissä omalla porukalla. Mukava viikonloppu, vaikkakin yöllä meinasi telttailijoilla nenät jäätyä, kun lämpötila oli juuri ja juuri plussan puolella. Pari hurjaa koirakkoa nukkuin luontoa uhmaten riippukeinussa...ja henkiin jäivät hekin😁Toukokuulle mahtui vielä normaalin treenirytmin alettua suunnistuskoulu, jossa virkistettiin vähän muistia kompassin käytön osalta, joka on gps:n ohella aika oleellinen työkalu. 

Kesäkuun alussa starttasi jälleen tutustumiskurssi ja mukaan saatiin useampi innokas lajiin tutustuja, joista kaikki taisivat hurahtaa sen verran lajin kiemuroihin, että innostuivat jatkamaan harrastusta. Kivoja uusia eri rotuja taas rentoon joukkoomme, mahtavaa! Tervetuloa kaikki uudet kumppanit. Uusia jäseniä pääsee mukaan ilman kurssejakin, joten ota rohkeasti yhteyttä, jos laji kiinnostaa. Tutustumaan pääsee milloin vain.

Heinäkuun alkupuolella aktiivinen joukko suuntasi taas naapuriin, Saimaan pelastuskoirien järjestämälle pekoleirille, Taipalsaaren super mahtaviin maastoihin. Verkostoitumista, huippu seuraa, upeita kangasmaastoja silmän kantamattomiin, hyviä vinkkejä ja eläinkokeita. Hyvin kosteasta viikonlopusta huolimatta jälleen hieno viikonloppu, ilman itikoita 👌

Yhdistyksen joukkue suuntaa Poriin syyskuun alussa pelastuskoirien Ryhmäkatselmukseen, joka on koko Suomen pelastuskoirien taidontestaustapahtuma ja sitä jo kovasti odotellaan. Varmasti mahtava viikonloppu edessä, josta todennäköisesti lisää syssymmällä 😊Treenit jatkuvat jälleen normaaliin tapaan, niin pitkään kuin lumitilanne sallii. Syksyllä muutama koira valmistautuu viranomaistarkastuksiin ja syksyllä sitten saadaan hälyryhmäämme toivottavasti uutta hälykoiravahvistusta.

Nautitaan kesästä ahkeroiden ja sopivasti huilaillein ja pidetään peukkuja kaikille kokeita ja Virtoja suorittaville ja muille ihan muuten vaan😀Ei kommentteja:

Lähetä kommentti